רכיבים:
4-5 פילה דג מסוג שאוהבים
4 עגבניות קלופות וחתוכות לפרוסות בינוניות
3 פלפלים בינוניים חתוכים לרצועות.
שיני שום שלמים, מקולפים מראש שום שלם.
חצי צרור כוסברה
מצרכים לרוטב:
להכין בכוס גדולה תערובת :
* רבע כוס שמן
*כף פפריקה אדומה מתוקה
*חצי כפית כורכום
*כפית גדושה מלח
*קצת פלפל שחור
*חצי כפית תערובת לדגים
על כל התבלינים למלא את הכוס במים רותחים .
אופן ההכנה:
לטגן בתרסיס שמן את העגבניות והפלפלים כ5 דקות.
להוסיף מעט כוסברה ו - 2-3 כפות מהרוטב.
להניח את הדגים ולהוסיף עוד 2-3 כפות מהרוטב.
להוסיף חצי צרור כוסברה ולשפוך את יתר הרוטב.
להוסיף שיני שום מראש אחד .
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה רבע שעה .
לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן