חומרים:
חצי כוס שמן קנולה/ טחינה גולמית
1.5 כוס שיבולת שועל (רגילה, לא לבישול)
4 כפות דבש/ סילאן
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח מלא + 1 כף סודה לשתיה (או 1 כוס קמח תופח מלא)
1 כפית תמצית וניל
100 גרם תמרים חתוכים לקוביות קטנות- ניתן להחליף את התמרים במשמשים, תאנים, צימוקים, או כל פרי יבש אחר.
ניתן לערבב גם מספר פירות, סה"כ 100 גרם פירות יבשים.
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים
פורסים נייר אפיה בתבנית מלבנית משטחים ומהדקים את התערובת.
אפשר טיפה להרטיב את האצבעות כדי שלא יידבק.
אופים בחום 150 מעלות, למשך 25 דקות. הצבע צריך להיות זהוב- שחום.
לא בהיר מדי כי אחרת הן לא מתקשות, ולא כהה מדי כי אז הן מקבלות טעם שרוף משהו.
לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן