מרק עדשים

מצרכים ל- 8-10 מנות 
 
1 כף שמן 
בצל גדול
3 שיני שום
5 גזרים 
400-500 גרם דלעת 
2 כוסות עדשים כתומות 
1 כפית כמון
1 כף גדושה פפריקה
מלח, פלפל 
2.5 ליטר מים 
 
 הוראות הכנה: 
מטגנים בצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים קלות.
מוסיפים דלעת וגזר ומטגנים עוד 3-2 דקות.
מוסיפים עדשים, כמון ופפריקה,
מערבבים ומוסיפים מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות לריכוך העדשים.
מתבלים במלח ופלפל, והמרק מוכן :)

לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן

 
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.