מתכון לחמניות לפסח

15 מנות
כ-80 קלוריות למנה (=1 מנת פחמימה)


חומרים:
1.5  כוסות מים
1.5 כוסות קמח מצה
4 ביצים
מלח ופלפל
שמן לשימון התבנית

 
הכנה:
  1. מרתיחים את המים עם המלח והפלפל, כאשר המים רותחים מוסיפים את קמח, המצה וממשיכים לבשל. מרתיחים שוב ומסירים מהאש.
  2. משמנים את התבנית, ומחממים לחום בינוני.
  3. טורפים את הביצים ומוסיפים אחת אחת.
  4. יוצרים לחמניות קטנות ומאורכות ואופים כ-1/2 שעה
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.