סלט שהוא ארוחה!
חומרים :
כוס שעועית ירוקה חתוכה
כוס גרעיני תירס
400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 חבילה עלי בייבי לסלט
2 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לרצועות באורך 2 ס"מ.
למשרה העוף:
1 כף סילאן או דבש
1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפות חומץ בלסמי
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גס.
לרוטב הסלט:
1 כף סילאן או דבש
1 כף שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 כפית חרדל גרגירים מלח, פלפל.
אופן ההכנה:
1. משרים את העוף ברוטב לשעה לפחות, ומקפיצים בווק כ 3 דקות.
2. בינתיים מערבבים את יתר חומרי הסלט בקערה.
3. מוסיפים את העוף לקערה, ומוסיפים את הרוטב לסלט.