מצרכים:
1/2 ראש כרוב לבן
2 גבעולי טימין (עלים בלבד)
2 כפות שמן זית
כף סילאן
חבילה טופו (300 גרם) , חתוך לקוביות
חצי כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר משימורים או קפוא)
מלח, פלפל לפי הטעם
בסיום האפייה - כף טחינה גולמית, כף סילאן
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות
2. מעבירים לקערה, מוסיפים את הטופו וגרגירי החומוס.
3. מוסיפים את השמן, הסילאן ועלי הטימין, המלח והפלפל.
4. מערבבים ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה, משטחים לשכבה אחידה
5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בטורבו.
6. מערבבים כל כמה דקות (חשוב!) עד שהכרוב נהיה שחום - כ20 דקות.
7. מוציאים מהתנור ומזליפים מעל טחינה גולמית וסילאן.