מתכון שעבר שדרוג תזונתי ויש בו פחות שמן וסוכר ממתכוני עוגיות רגילים
חומרים:
רבע כוס שמן קנולה
3/4 כוס רסק תפוחים
כוס סוכר
כפית סודה לשתיה
2 ביצים
250 גרם שיבולת שועל דקה
1 כוס ו2/3 קמח
75 גרם שוקולד צ'יפס לבן/חלב/מריר
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל החומרים, ליצור את העוגיות בידיים רטובות
על נייר אפייה להניח את העוגיות
לאפות כ- 12-15 (תלוי בתנור)
כשהעוגיות משחימות להוציא מהתנור ולהניח להתקרר