רכיבים:
4 ביצים גדולות
5 כפות סוכר
500 גרם גבינה לבנה
5 כפות קמח
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 160 מעלות בטורבו.
מערבבים גבינה עם חלמונים ותמצית וניל.
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים דקה.
מוסיפים את תערובת הגבינה לקצף ומערבלים במהירות איטית עד לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ומקציפים באיטיות עד להטמעת הקמח,
שופכים לתבנית משומנת בגודל 20/20 ואופים כ- 40 דקות.
מוציאים, מצננים שעה בטמפ' החדר ו-3 שעות במקרר לפני הגשה.
לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן