חביבת הקהל..
10 מנות כל מנה = ½ מנת חלבון , כ 60 קלוריות
חומרים:
500 גרם גבינה לבנה 3-5%
½ כוס חלב
¼ כוס מים חמים
2 ביצים
3 כפות סוכר
1 סוכר ווניל
גרידת לימון וגרידת תפוז
2 כפיות ג'לטין
אופן ההכנה:
- מפרידים את חלמוני הביצים מהחלבונים.
- מערבבים היטב את הגבינה, החלב והחלמונים.
- מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים סוכר תוך כדי.
- מערבבים את הג'לטין עם המים החמים בתערובת הגבינה.
- מוסיפים את סוכר הווניל, גרידת התפוז והלימון ומערבבים.
- מערבבים את החלבונים תוך כדי תנועות קיפול לתוך תערובת הגבינה.
- מעבירים התערובת לתבנית ומקררים למספר שעות.