מצרכים:
2 גבינה לבנה 5% (סה"כ 500 גרם)
4 כפות קורנפלור
4 כפות פודינג וניל
4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
4 חלבונים
1/4 כוס סוכר
קרם (לא חובה)
שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
הפודינג שנשאר בשקית
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים של התערובת הראשונה.
מקציפים את החלבונים עם רבע כוס סוכר
מאחדים את שתי התערובות בעדינות.
אופים בתנורשחומם מראש עם קערת מים רותחים בתוכו (שיהיו אדים)
ב- 160 מעלות למשך כ- 25 דקות.
קרם- לא חובה
להקציף שמנת ולהוסיף פודינג וסוכר
אחרי שהעוגה קרה לגמרי למרוח עליה את הקרם