פשטידת דלעת

חומרים:

750 גרם דלעת קלופה, מנוקה ומגוררת גס
1 בצל קצוץ דק
כף שמן
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5%
100 גרם גבינה מלוחה (צפתית, בולגרית, פטה..) 5% שומן
2 ביצים
1 כוס נענע טרייה, קצוצה דק
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
 
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ
 
אופן ההכנה:
  1.  מטגנים את הבצל בכף שמן כ3 דקות.
  2.  מוסיפים את הדלעת ומבשלים על אש בינונית, תוך בחישה,  כ- 10 דקות. 
     ניתן להוסיף 1-2 כפות מים
  3.  מוסיפים לסיר את הגבינה הלבנה ומאדים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש, 
     מוסיפים את הגבינה המלוחה ובוחשים היטב.
  4.  טורפים את הביצים עם הנענע, מלח ופלפל, מוסיפים לתערובת ובוחשים היטב.
  5.  מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ- 45 דקות בחום בינוני.
לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.