חומרים:
חבילת פתי בר
10 תמרים ללא גרעינים
חופן אגוזי מלך
חופן פיסטוקים,
2 כפות שקדיה
2 כפות סילאן
2 כפות מייפל
2 כפות שמן קוקוס
פתיתי קוקוס לציפוי
אופן ההכנה:
טוחנים את הפתי-בר, התמרים והאגוזים.
מוספים את הפיסטוקים, השקדיה, הסילאן, המייפל ושמן הקוקוס.
מערבבים יחד ומכינים 3 נקניקים.
מגלגלים את הנקניקים בפתיתי הקוקוס, עוטפים בנייר אפייה ושומרים במקרר. חותכים כל נקניק לכ 30- פרוסות.
לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן