חומרים:
1-2 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים חתוכים
600 גרם עלי תרד/מנגולד טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
6 ביצים
250 גרם גבינת פטה או בולגרית 5% מפוררת גס
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עמוקה וגדולה על להבה בינונית,
מוסיפים שמן ובצל ירוק ומאדים 2-3 דקות.
מוסיפים תרד/מנגולד ממליחים מעט, מפלפלים ומערבבים עד שהתרד/ מנגולד מתחילים להתרכך.
שוברים את הביצים אחת-אחת לתוך המחבת.
מכסים ומבשלים 2-5 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה.
מפזרים פטה ומגישים מיד
לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן